Hvad er et moveCV, og hvad kan man bruge det til?

For 2 måneder siden var jeg så heldig at vinde et moveCV udviklet af Morten Vium. Siden jeg vandt det har jeg nærstuderet systemet, og i mellemtiden er der endda kommet en større opdatering, så det nu også er muligt at blogge. Det vil jeg hermed benytte mig af, og i øvrigt lovede jeg også at lave en gennemgang af systemet, og det er den du læser nu.

Hvad er et moveCV?

Et moveCV er et online CV, visitkort og blogsystem, udviklet af Morten Vium der står bag bl.a. modernejobsoeger.dk. Sytemet bygger på WordPress systemet, men man behøver ikke at have forstand på dette for at ændre i sit moveCV. Morten har nemlig gjort det enkelt, og i øvrigt lavet videoguides til.

Det mest centrale i moveCV er at det kan hente dit CV fra LinkedIn, og omdanne det til et online CV på den adresse dit moveCV ligger på. Det betyder du kan samle din profil på ét sted. Som tilvalg kan man nu få et blogmodul, så man også kan blogge.

Derudover kan man linke nemt til sine sociale medier profiler, f.eks. via knapperne du ser foroven, samt mange andre ting.

Hvad kan man bruge det til?

Et moveCV er en rigtig god måde at profilere sig selv. Det er nemt at henvise til din side med en enkelt URL, f.eks. dennisslj.dk for min. Her finder man alle professionelle oplysninger om mig, som jeg selv vælger skal være tilgængelige.

Det er her på siden man kan brande sig selv. Optimerer man sit moveCV til at ranke højt på Google på en søgning på sit navn, så kan man være med til at styre sit personlige brand. Det er et rigtig godt redskab til moderne jobsøgning online, da man samtidig kan vise sine faglige kvalifikationer frem, ved f.eks. at blogge om dem. Blogger jeg om sociale medier, kan en mulig fremtidig arbejdsgiver f.eks. se at jeg ved hvad jeg taler om, og derudfra bedømme om jeg kunne være et aktiv for firmaet.

Alt i alt får du en super god mulighed for at brande dig selv, og lade andre vide hvem du er. Det er et rigtig godt “våben” i den moderne jobsøgning, en måde at skille sig lidt ud fra mængden, samt en god mulighed for at nå ud til eventuelle fremtidige arbejdsgivere, eller blot øge sit netværks bekendtskaber med ligesindede personer som måske får lyst til at kommentere på bloggen.

Du kan læse mere om moveCV på modernejobsoeger.dk/movecv. Jeg kan anbefale systemet til både den helt nye bruger og den garvede bruger. Begge vil få meget ud af det.

Gør dit netværk klogere. Del!

Tags: ,

Læg en kommentar