Sådan får du flere “synes godt om” på Facebook

Thumbs upHar du en Facebook side, så har du sikkert tænkt tanken om hvordan man får flere der “synes godt om” eller liker. Her får du en guide med et par gratis tips du kan prøve af, helt uden det koster noget andet end din tid.

Det hele handler om synlighed og det psykologiske aspekt af at folk skal få lyst til at like din side. For at give folk lyst til det, skal du give dem noget de ikke får andre steder, altså noget unikt indhold. Det skal være super nemt tilgængeligt og der må ikke være nogle barrierer. Det kan også være i form af et brand man gerne vil sidestilles med. Det giver status at like et prestigefyldt brand, fordi man selv bliver associeret med det brand.

Når alle de ting er på plads, så er her 5 hurtige tips du kan benytte dig af:

  1. Like box – har du ikke sådan en på din hjemmeside, så kan det hjælpe. Det giver synlighed, og folk bliver opmærksomme på din FB side.
  2. Facebook kommentarfelt på din blog – igen giver det synlighed, da vennerne til den der kommenterer kan se det i deres ticker på FB, og dermed også din side.
  3. Vær ikke bange for at spørge dine nære venner og bekendte om de vil anbefale din side til deres venner, enten personligt eller som opslag på deres væg. Anbefalinger fra dem man kender rangerer højt.
  4. Link til din FB side fra din e-mail signatur. Mange tænker ikke over det, men det er super nemt og hurtigt.
  5. Køb reklamer, sponsorerede opslag og lignende. Der skal ikke postes ret mange penge i for god synlighed.

Men husk: Det handler ikke om kvantitet men om kvalitet. Det er bedre at have få engagerede likers, end at have mange uengagerede.

Har du et tip du vil dele med de andre læsere, så skriv det gerne herunder.

Gør dit netværk klogere. Del!

Tags:

Læg en kommentar