TechSEO360 – Et stærkt SEO tool

Den vakse læser vil hurtigt se jeg ikke har skrevet på siden her længe. Det skyldes den ene dag har taget den anden, og at gejsten for at skrive har været forsvundet. Nu er den heldigvis på vej tilbage, så jeg vil se om jeg ikke kan finde tiden til at skrive lidt ind i mellem.

Den endnu mere vakse læser vil kunne nikke genkendende til programmet A1 Website Analyzer, som jeg tidligere har nævnt, og som Thomas Schulz skrev et gæsteindlæg omkring: Find DC blandt titles med A1 Website Analyzer. Der er nu kommet en storebror til denne, som samler det bedste fra de forskellige A1 tools. Det bærer navnet TechSEO360.

TechSEO360

Jeg har testet softwaren, og er imponeret over de mange de mange valgmuligheder, og den store kraft der ligger bag softwaren. Ærligt – er man vant til Screaming Frog, så kræver det noget af en omstilling, men der er super mange muligheder i TechSEO360.

Jeg vil ikke gå i dybden med programmet her, da de har en ganske god hjælpe sektion, hvor du kan læse meget mere uddybende om det hele. Til gengæld vil jeg gerne anbefale programmet, og det er af flere grunde.

Først og fremmest selvfølgelig pga. den stærke motor, de mange valgmuligheder for tilpasning osv., som kan give dig et super godt overblik over din indsats, og sitets tekniske tilstand – og fordi der nu findes både en Windows og Mac version. Men ikke mindst grundet teamet bag, som især udgøres af Thomas Schulz.

Alle spørgsmål jeg har haft, har Thomas svaret på straks. Har han ikke lige kunne svare, har han dykket ned i det, fundet ud af hvordan og hvorfor og givet mig et svar. Der bliver ikke sparet på informationerne, så man får en god og grundig forståelse for softwaren.

Skulle man finde en bug, eller have en idé til en feature, så er Thomas ikke sen til at drøfte det, og implementere det. Det er både god kundeservice, og godt købmandskab.

Jeg er ikke i tvivl om at TechSEO360 vil vinde ind på konkurrenterne. Du kan jo prøve det selv nu – du får nemlig 30 dages gratis test på hjemmesiden.

Gør dit netværk klogere. Del!

Læg en kommentar